promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elkaszálják a Viva TV-t
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Talán sokan emlékeznek a Z+ zenei csatornára, aminek anno a helyét átvette a Viva. Innentől kezdve azonban a magyar Viva is a történelem része lesz. Mivel elég kényes a zenei stílusom, nekem már régóta nincs ott a csatornák között, így nem is tudom mi volt a helyzet vele mostanság. Amikor legutoljára láttam rendkívül rossz műsorok mentek rajta, gondolom ez nem sok mindent változott.

A másik az, hogy a többség már neten hallgat zenét. A legfrissebb klipeket a fiatalok a YouTube-on követik, és a rejtett tehetségekre is itt bukkannak rá a leghamarabb.

Persze ez nem jelenti azt, hogy nem lesz magyar zene a TV-ben. A Viacom az MTV-re költözteti át ezt a tartalmat. Ugyebár ez nem a köztévé, hanem a méltán híres Music Television. Itthon az MTV főleg a saját gyártású valóságshowit nyomatta a csatornán, amit jómagam is elkaptam pár agyhalott pillanatomban.

Igen, ez azt jelenti, hogy az MTV végre visszatér a zenéhez, ami nem egy rossz hír, ha már zenecsatornáról beszélünk, és amit az utóbbi időben teljesen háttérbe szorítottak.

A szolgáltatóknál a Viva helyét többnyire a nemzetközi MTV Hits veszi át. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás