promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
105 ezren buliztak a Campus Fesztiválon
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A "nulladik" nap kivételével, minden nap átlagosan 30 ezren fordultak meg a jubileumi rendezvényen, ez a szervezők várakozásait is felülmúlta. A fesztivál a korábbiaknál is erősebb kulturális színezetet kapott, tizenhét helyszínen, két nagyszínpaddal, 252 zenei programmal, illetve további 300 nem zenei programmal várták a közönséget - jelezte Bakó Csaba sajtófőnök.

Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató megerősítette: ennyire kiegyensúlyozott és szervezett fesztiváljuk még nem volt az elmúlt tíz évben. „Örülünk, hogy sikeresen zártuk a jubileumi évet, úgy érzem sikerült megvalósítani azokat a terveket, újításokat, ami egy ilyen fesztiválhoz méltó. Idén valamennyi nap erős volt látogatószámban, ez azt mutatja, hogy a Campus már nem csak egy hétvégi esemény, a távolabbról érkezők egész héten Debrecenben tartózkodtak.” - mondta.

A fesztiváligazgató jó döntésnek nevezte, hogy a Nagyerdei Stadion körbejárható lett a fesztivál ideje alatt: ez segítette a megnövekedett közönséglétszám kezelését, valamint így még több kulturált, beltéri mosdó szolgálta ki a fesztiválozók kényelmét.

Miklósvölgyi Péter szerint az idei siker jó alap a jövő évhez. Nem céljuk a nézőszám további növelése, bár "örömteli, hogy nagy az érdeklődés a fesztivál iránt, de sokkal inkább szempont az, hogy egy év múlva is még jobb és komfortosabb legyen a Campus Fesztivál a programok és a szolgáltatások terén is. Magas minőséget szeretnénk nyújtani" - emelte ki a főszervező.

Az idei Campus látványvilága lenyűgöző volt: éjszaka több ezer lámpa világította meg a fesztivál területén található építményeket. A Nagyerdő, a Nagyerdei Stadion, a Nagyerdei Víztorony, a 30 méter magas Campus Eye óriáskerék és a több tucatnyi különleges installáció páratlan környezetet teremtett az ország egyik legnagyobb nyári eseményének - fűzte hozzá.

Az óriáskerék még minket is elcsábított, úgyhogy fel kellett ülnünk rá. Egy 4 körös móka 1900 forintba került, de egyszer élünk alkalommal kipróbáltuk a kollégámmal.

prodigycampus3
 
Természetesen a Campuson is a zenéé volt a főszerep: a legtöbben a Prodigy koncertjére voltak kíváncsiak, de Lukas Graham, a Tankcsapda, a Halott Pénz, a Bingo Players, a Punnany Massif és a Margaret Island koncertje is teltházas nézőtér előtt zajlott.

A Prodigy koncerten persze nem éppen jött össze úgy minden, ahogy kellett volna a szervezőknek, de így is a legnagyobb buli lett belőle. Kritikánkat ide kattintva tudjátok elolvasni! (MTI; Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás