promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett a Walking Dead 8. évadának előzetese
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
San Diegó-i Comic-Conon mindig rengeteg sorozat vagy képregényfilm előzetest mutatnak be, így ilyenkor csak kapkodni tudjuk a fejünket éppen mi jött ki. Persze a gyártók is rájöttek, hogy az előzeteseket a rajongók úgyis megnézik rossz minőségben is, így mindig nyilvánosságra hozzák a találkozót követően. Talán itthon nálunk a Trónok harca után a The Walking Deadet követik a legtöbben, úgyhogy mi is először ezzel foglalkozunk.

Sokan lemorzsolódtak, sokan pedig visszatértek a 7. évadra, ami végre felkavarta az állóvizet. Igen, ehhez kellett a főgonosz Negan, aki nagyon is borsot tőrt néhány rajongó orra alá. Ettől függetlenül akik nézték, istenítették a széria hetedik felvonását, és a nyolcadikban pedig már megkezdődik a totális háború zombik és emberek között egyaránt.

Az előzetes többségében arcokat, reakciókat mutat be, és az akciókból ad egy csipetnyi ízelítőt. Ami most teljesen felbolygatta a netet, az az előzetes zárása után jön, amikor egy megöregedett (inkább megőszült) Ricket látunk egy tiszta ágyban, virágcsokorral és egy falhoz támasztott járóbottal.
 
A nagy eszmefuttatásokba persze azok kezdtek bele, akik már olvasták a képregényt. Itt rengeteg mindent feldobnak a rajongók, így ezeknek utánajárására csak azokat buzdítjuk, akik nem félnek attól, hogy belefutnak néhány SPOILER-be.
 
A The Walking Dead 8. évada október 22-én tér vissza az AMC csatornán. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás