promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Malajziában nincs több Despacito
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Ott más helyzet van, és elég szigorú a cenzúra. Filmet sem érdemes nézni az országban, mert mindent megnyirbálnak, vagy be sem mutatnak. A maláj kommunikációs miniszter elmondta az AFP-nek, hogy ez a dal nem alkalmas arra, hogy az emberek meghallgassák, mivel nem fér össze az iszlámmal.

A maláj ellenzéki iszlamista párt, az Amanah Negara is követelte, hogy tüntessék el a számot, mert a dalszöveg gyakorlatilag pornó, és nem való gyerekeknek.

Tény, hogy a dalszövegben ilyenek vannak: „Megmutatom neked az ajkaimat, a kedvenc helyeiden (a kedvenceiden, baby), hadd hatoljak be a veszélyes zónáidba, amíg nem sikoltasz tőle. Meg ugyebár a „A strandon fogjuk csinálni Puerto Ricóban” is elég árulkodó. Kár lenne titkolni, de igen, a Despacito a kamatyolásról szól, ezt jómagam sem tudom szépíteni.

A Despacitót amúgy már több mint 4,6 milliárdszor játszották le különböző streamingplatformokon, ezzel lenyomta Justin Bieber – Sorry című nótáját. Aki nem akarja soha többé hallani a dalt, annak sajnos el kell költöznie Malajziába. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás