promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megjelent a Coldplay legújabb kislemeze: Kaleidoscope
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Kaleidoscope producerei az együttes hosszú távú partnerei, Rik Simpson és Daniel Green és Bill Rahko voltak. A kislemez összesen 5 dalt tartalmaz, amelyek közül az „All I Can Think About Is You”, az „A L I E N S”, a „Hypnotised” és a „Miracles (Someone Special)” már megjelentek. A lemezen debütál a Coldplay – The Chainsmokers slágerprodukció, a „Something Just Like This” élő felvételes verziója is, amelyet a banda tokiói koncertjén rögzítettek.

A Kaleidoscope a 2015-ös A Head Full Of Dreams album úgynevezett ”kistestvére”, amely kiadása óta 5 millió példányban kelt el, és amellyel körbeturnézták a világot 2017-ben. A lemez új színeket hoz az AHFOD repertoár mellé – a számok egy része komolyabb, az emberiséget érintő témákkal foglalkozik, és változtatásra, nyitottabb gondolkozásra motiválja a közönségét.

Az új dalok mind  az együttes világturnéja közben születtek, a múlt héten debütáló „A L I E N S” témája a migráció, a számból befolyó bevételt egy, a menekültekkel foglalkozó segélyszervezetnek továbbítja az együttes.

A legfrissebb, „Miracles (Someone Special)” című szám a napokban látott napvilágot. A dalban feltűnik a detroiti rapper, Big Sean is, az inspiráló produkció üzenete, hogy bármi elérhető az életben.

A dalok tényleg azt mutatják, hogy semmiféle nyomás nem volt az együttesen, amikor készítették őket. Csak ki akarták adni, ami bennük van, és ezt a dalszövegek és a zene is mutatja. Talán még több ilyen Coldplayre vágyna a közönség. (Magneoton; Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás