promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elhunyt a forgatáson a The Walking Dead egyik kaszkadőre
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A The Walking Dead-ben dolgozó kaszkadőrök egyike, John Bernecker volt. Rendkívül tapasztalt szakemberről volt szó, dolgozott már a 24: Újratöltvében, vagy a Vámpírnaplókban is 1-2 húzósabb epizódban, amikor szükség volt rá, de olyan mozifilmekben is feltűnik a neve, mint a Logan, vagy a Fekete Párduc, amit jövőre mutatnak be. Azt persze nem lehet tudni milyen jelenetet forgattak, de Bernecker körülbelül 6-7 métert zuhant, és sajnos egy betonfelületre érkezett.

A barátnője Facebookon azt írta, hogy reméli valamelyik orvos még meglátja benne az életet, és vissza tudja hozni. Innen már lehetett tudni, hogy a kaszkadőr valószínűleg agyhalott állapotban van. A legfrissebb hírek azt írták, hogy a család kérésére kikapcsolták a lélegeztetőgépet. John 33 évesen hunyt el.

Az ügyben az amerikai színészszakszervezet, a SAG-AFTRA is vizsgálódik, céljuk kideríteni azt, hogy a produkció biztonsági szakértői hibáztak-e. Jelenleg nem tudni, hogy a 8. évad forgatása meddig fog állni emiatt, de sokakat megrázott a tragédia, így még bőven lesz egy kis idő, amíg visszarázódnak a dolgokba.
 
Egy biztos, fogunk kapni egy olyan részt, aminek a végén ezt fogjuk olvasni: John Bernecker emlékére (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás