promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tudod, hogy ki él még a Trónok harca karakterek közül?
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Július 17-én már jön a Trónok harca hetedik évada, szóval tényleg a nyakunkon van. Szokatlan volt a nyári premier, de hát most így jött ki a lépés. Az HBO szériája így az ez évi Emmy-díj jelölésekről is lemaradt, pedig mindig ők szokták a legtöbbet bezsebelni.

Mint tudjuk, a Trónok harca sosem volt szívbajos, és úgy nyírta ki a karaktereket, ahogy akarta. A kvíz engem is megkavart, és 3-at is elrontottam. Mentségemre szóljon, nagyon sok mellékszereplőt kell ismerni, akik mellett sokszor elmegyünk, vagy már nem emlékszünk jól rájuk. Persze csak az vesse bele magát, aki végignézte az eddigi évadokat. Főleg azért, mert minden egyes döntésnél elmagyarázzák az adott karakter miért van életben, vagy miért hányták kardélre, így SPOILER-es a tartalom. A játékot ide kattintva érjük el.

Van egy videó, ami biztosan nagy segítség lenne a játékhoz, de próbáljuk meg nélküle megcsinálni. Ez a klasszikus 150.966 halálozás 21 perc alatt. A készítő itt a Trónok harca összes halálesetét szedte össze. Erről mi is írtunk bővebben, ide kattintva éritek el a cikket. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás