promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majdnem behozta tavalyi rekordját a Balaton Sound
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Sound még 2016-ban döntött rekordot, ekkor 157 ezer látogatót tudtak becsábítani. Lényegében csak 3 ezerrel maradtak le, ami remek teljesítmény. Kimondhatjuk, hogy a Sound valószínűleg be fog állni egy ilyen átlagos nézőszámra.

A szervezők végre felkavarták az állóvizet, és igyekeztek mindenfelé stílusból elhívni a legjobb előadókat. A szombati napon volt teltház, ahol Robin Schulz, Kygo, és Dua Lipa is fellépett. De olyan nagy nevek tették tiszteletüket a fesztiválon, mint Armin van Buuren, Tiesto, Axwell Λ Ingrosso, Hardwell, vagy a kultikus lemezlovas Sasha.

sound17c72
Bemutatkozott a világ egyik legkeresettebb partysorozata, az Elrow, ami a szervezők várakozásainak megfelelően már az első évben népszerű új partyhelyszín lett.
 
Sikere volt a különböző utcaszínházaknak, új színfoltot hoztak az óriás medúzák, a dobosok és a riói hangulatot teremtő vonuló táncosok. A vízre épített stégek televoltak, ahogy a nap mint nap kifutó Party Boat is, és sokan próbálták ki a különböző vízisportokat is.

sound17b72
Hála égnek az időjárás is jól alakult, sőt még kifejezetten túl meleg is volt. A szervezők folyamatosan videón és hangosbemondón több nyelven is jelezték a fesztiválozóknak, hogy a sör mellett jó lenne vizet is fogyasztani, és töltsenek minél több időt árnyékban.
 
A Soundot egy lopássorozat árnyékolta be, amit külföldiek követtek el, de sikerült elkapni az elkövetőket. Jövőre erre remélhetőleg jobban fognak figyelni. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás