promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Érkezik Liam Gallagher szólóalbuma
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Wall of Glass című nótát még május végén adta ki Liam Gallagher, és már akkor lehetett tudni, hogy jönni fog az első szólóalbuma, ami október 6-án ”As You Were” néven lát majd napvilágot.

Amikor 1991-ben Liam Gallagher által megalakult az Oasis, szinte azonnal csatlakozott a zenekarhoz Noel Gallagher, Liam bátyja. A feloszlás gyakorlatilag a semmiből jött 2009-ben. A Rock en Seine fesztiválbeli fellépésük előtt a két Gallagher testvér az öltözőben annyira összekapott, hogy Noel azonnal otthagyta a zenekart. Két órával később Noel a hivatalos Oasis weboldalon a következőt publikálta: „Némi szomorúsággal, de óriási megkönnyebbüléssel közlöm, hogy ma este elhagytam az Oasist! Az emberek majd azt írnak és mondanak, amit akarnak, de én egyszerűen egy napot sem tudok tovább együtt dolgozni Liammel!” Itt az európai koncert turné is félbeszakadt.

Liam úgy gondolta, hogy inkább az Oasisben szeretne visszatérni, mint szólókarrierbe kezdeni. Sok pletyka volt az újraegyesülésről, de ezeknek nem volt alapjuk. Végül pedig csak jön az ”As You Were”, ami ugyebár szólóalbum lesz.
 
Közben a Noel Gallagher's High Flying Birds is zakatol, és nekik is jön a második lemezük egy hónappal Liam megjelenése után.
 
A debütáló számok jók, és bátran ajánljuk minden Oasis és nem Oasis rajongónak. A két testvér külön-külön jól működik, ez tény, de hogy valaha fogjuk-e még őket egy színpadon látni, az nagy kérdés. Talán már csak a halálos ágyukon fognak kibékülni, vagy még ott sem. (Torony)

Wall of Glass


Chinatown

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás