promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Indul a kisvárdai L.E.S.Z. Feszt
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Százhét előadó lép fel a csütörtöktől vasárnapig tartó kisvárdai L.E.S.Z. Feszt zenei fesztiválon. Hét zenei helyszínen, a legkülönbözőbb zenei stílusok előadóival várják a bulizni vágyókat. A szervezők tájékoztatása szerint különleges zenei csemegének ígérkezik az egyik külföldi sztárfellépő, a Macskajaj című film betétdalát is jegyző Emir Kusturica and The No Smoking Orchestra koncertje, de az elektronikus és a rockzene kedvelői is megtalálhatják a nekik tetsző zenekarokat.


Sikerült elcsábítani a trance és electro-house mágus holland Sander van Doorn-t, aki egy másfél órás szettel teszi majd színesebbé a fesztivált. Közben a nagyszínpadon több hazai kedvenc lép majd fel, úgy mint a Tankcsapda, Welhello, Halott Pénz, Punnany Massif, vagy a Vad Fruttik.


A sokszínű zenei stíluskínálat mellett cirkuszi artisták, breaktáncosok, tűzzsonglőrök, graffitis performance, a Kisvárdai Csellisták rendhagyó örömzenélése is színesíti majd a programot.

Újdonság, hogy a szervezők fesztiválbuszok indításával segítik a bulizni vágyókat. A teljes line-up ide kattintva érhető el! (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás