promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megdőlt a látogatórekord a VOLT-on
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
45 ezren látták az amerikai nu metál csapat, a Linkin Park koncertjét, és csaknem ennyien voltak a zárónapon is, amikor mások mellett a Cult, az Imagine Dragons és a Knife Party szerepelt a nagyszínpad kínálatában.

voltfeszt17
Lobenwein Norbert, a fesztivál egyik alapítója szerint a nyitónapon rendezett második Petőfi Zenei Díj gála a vártnál is nagyobb sikerrel és milliós nézettséggel zajlott. A Petőfi Rádió és a VOLT Produkció közös díját nyolc kategóriában adták át, az életműdíjat Demjén Ferenc kapta. A gálát a Duna World, a Petőfi Rádió, a Petőfi TV és a petőfilive.hu élőben közvetítette.

voltellie72

Hozzátette: mára a fesztivál a régió legjelentősebb turisztikai eseménye lett, ahová Magyarország minden pontjáról és külföldről is érkeznek vendégek. A városban és környékén hónapok óta nem lehetett szállást találni.

voltimagine72

A Csillagok Városa projekt keretében idén öt világsztárnak adtak a szervezők közterületi széket, amelyek ezentúl Sopron utcáit díszítik. A Linkin Park mellett Martin Garrix, Ellie Goulding, az Imagine Dragons és a Pendulum csapata írta alá a székeket. Ugyancsak a város valamelyik utcáját díszíti majd az a Sopron felirat is, amelyet a VOLT Art Group művészcsapat tagjai dekoráltak ki az elmúlt hat napban - idézi a közlemény Fülöp Zoltánt, a VOLT másik főszervezőjét.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás