promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már nem érdekli annyira az embereket a Transformers
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Nincs min vitatkozni, a Transformers: Az utolsó lovag egy buta film. Az fog rá beülni, aki az agyát otthon hagyva 2 és fél óra rombolást akar minimális logikátlan sztorival. Jó ez néha, olykor én is elgyengülök, de hála égnek már nagyon régen vettem rá magamat az efféle mozira. Most már az emberek is unják kicsit, és teljesen másra vágynak, ha látványfilmről van szó. Pedig a Transformersnek nem lenne most szabad elbuknia, mivel jönnek majd spin-offok.

Az ötödik rész hétvégi bevétele 45,3 millió, míg az összbevétele 69,1 millió dollár volt. Igazából nem nagyon volt ellenfele, mivel a Verdák 3 már egy hete fut, és ő került a második helyre. A harmadik még mindig a Wonder Woman, ami gyönyörűen termeli a pénzt, már 318 milliónál jár, ha az összbevételt nézzük.

A mostani Transformers filmre horribilis összeget, 217 millió dollárt dobtak ki az ablakon. Mivel sokak szerint aggodalomra ad okot az érdektelenség, így lehet nem fogja visszahozni az árát. Szerintem azért ez a gyenge kritikák ellenére is meg fog történni. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás