promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Carrie Fisher szétdrogozta az agyát halála előtt
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Persze még így is sok a kérdés, de ezeket már nem is fogjuk megtudni. A halottkémi jelentés nyilvános, de a család nem engedte a teljes körű vizsgálatot. Lehet ők is úgy voltak vele, hogy bőven elég annyi, amennyit most tudnak.

Fisher halálát hivatalosan légzészavar okozta, de nem tudni, hogy mennyiben járultak hozzá azok a drogok, amiket bevett. A színésznő szervezetében volt kokain, heroin, ecstasy, illetve egy kis metadon. A szakértők is kimondják, hogy ez a klasszikus drogozás tökéletes formája, vagyis gyorsítók és lassítók keverése.
 
Ugyebár a repülőúton, ahol a halála érte, elvileg többször lehetett légzési rendellenessége, amit alvási apnoénak neveznek. Ebből ugyebár a végén már nem lehetett felébreszteni. Nem igazán lehet szépíteni, hogy Fisher ezen dolgai hozzájárultak a halálához. 60 évesen már nem igazán érdemes ilyen keverékeket tolni, ezt talán minden épeszű ember felfogja.
 
Fisher ezek mellett antidepresszánst, antipszichotikumot és egy epilepszia-ellenes gyógyszert is szedett, plusz még ott volt oxycodone, amely egy erős opioid, amire nem is volt receptje. (Torony; Variety)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás