promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Őrülten gyengén kezdett a Csajok hajnalig
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Csajok hajnalig című vígjátéktól nehéz lett volna rosszabbul kezdeni, ami mindössze nyolcmillió dollárt tudott összekaparni a nyitóhétvégén. Próbálni csajos szemszögből bemutatni egy bulit mindig nehéz, főleg ha az egy lánybúcsú. Itt a poénokat a legtöbbször képtelenek úgy alakítani az írók, hogy a többség vevő is legyen rájuk, talán itt is ez történt, de sokan vannak, akik szerint meg rendkívül szórakoztató. Ezt mint mindig, most is a közönségre bízzuk, tudja mindenki nagyon jól ki menjen a közelébe, és ki kerülje el nagyon messziről a filmet.

Ami nem meglepetés, hogy a Verdák 3 szívta be a legtöbb nézőt, ami 53,5 millió dollárt termelt. Ami meglepő, hogy ez egy Pixar alkotástól nem túl jó kezdés, de a csapat aligha fog most ezen keseregni, sőt, bőven fog ez még felfelé ívelni.

Amúgy a Csajok hajnaligot szinte minden megelőzte, sőt már olyanok is, amik már régóta pörögnek a moziban: Wonder Woman, A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja, de még A múmia is. Az újdonságok közül az All Eyez on Me, és 47 Meters Down is elé került. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás