promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt van ByeAlex és a Slepp első nagylemeze
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A különc énekes-dalszerző 2013-ban megnyerte A Dalt, és így ő képviselhette Magyarországot az Eurovíziós Dalversenyen. Talán nincs ember, aki ne ismerné tőle a „Kedvesemet”. Alex azóta megállás nélkül szállította a slágereket, emellett tavaly ősztől az X-Faktor mentoraként is osztotta az észt, új irányba terelve ezzel a már egyébként is kirobbanó népszerűségnek örvendő műsort.

Még mindig…”, „Fekete”, „Nehéz vagyok”, „Részeg” – ezek a slágerek mind megtalálhatók ByeAlex új, 14 dalos, önéletrajzi ihletésű lemezén, melyet zenekara, a Slepp segítségével hozott össze. Frappáns szövegek, megjegyezhető dallamok, őszinteség és humor jellemzi a Szív(sz)Kill című albumot.

A Szív(sz)Kill életszagú dalok anyaga. A szójáték összetett tartalmat rejt. Egyrészt utal arra, hogy a 'szív' történetei szólalnak meg a lemezen, másrészt, hogy ez mekkora szívás, harmadrészt pedig, hogy néha bele is halunk egy kicsit.

ByeAlex és a Slepp első nagylemeze romantikus, de keserédesen az, néha talán túl komoran is. A Szív(sz)Kill álláspontja tulajdonképpen az, hogy senki sem ússza meg a szerelmet... Így vagy úgy, de szívni fogunk vele. A lemezbe ide kattintva tudtok belehallgatni!
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás