promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A velencei filmfesztivál megnyitóján tesztelik Clooney új filmjét
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Clooney rendez, az Oscar-díjas Joel és Ethan Coen ír, míg Matt Damon és Julianne Moore főszerepet játszik. Ha ez nem pikáns felhozatal, akkor semmi. A film egy csöndes kisvárosban, Suburbiconban játszódik, ahol egy váratlan esemény fenekestül felforgatja a hétköznapi emberek életét - írta a Variety.com.

Sajnos a filmről ennyit tudunk, mivel még nem hozták ki az előzetesét. Az IMDb szerint stílusban a krimi, misztikum és komédia keveredik majd benne. Ez mindhárom tökéletesen hangzik, főleg úgy, hogy a Coen testvérek neve ott van a forgatókönyvön.
 
A népszerű filmsztár már a hatodik nagyjátékfilmjével jelentkezik rendezőként, legutóbb a Műkincsvadászokat láthatta tőle a közönség, korábban A hatalom árnyékában, Bőrfejek, Jó estét, jó szerencsét! és az Egy veszedelmes elme vallomásai című filmeket jegyezte.

A 74. velencei filmfesztivál augusztus 30-án nyílik meg, Alberto Barbera fesztiváligazgató július végére ígérte a program bemutatását.

Clooney a tekintélyes filmmustra egyik visszatérő vendége. Hat éve A hatalom árnyékában című drámájának világpremierjét is a lagúnák városában rendezték meg. (Torony; MTI)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás