promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rajongói filmet kap a fiatal Voldemort
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az alkotóktól ez egy zseniális húzás, akármennyire is nem vagyok Harry Potter rajongó. Ki ne lenne kíváncsi arra, hogyan is vált Sötét Nagyúrrá, és lett a Potter univerzum egyik legfélelmetesebb gonosza Voldemortból.

Gianmaria Pezzato rendező a Tryangle Films független filmes csapatával dolgozott, ehhez persze kellett a Warner engedélye is. Akinek már valamelyik filmes franchise a birtokában van, egyértelműen uralkodni akar felette. Itt az első fontos szabály, hogy a rajongói filmek nem születhetnek úgy, hogy pénzt keressenek vele az alkotók. Ettől függetlenül jó pár tűzhöz közel álló filmes feje fájhat, hogy miért nem nekik jutott ez előbb eszükbe.
 
A film előzetese persze beindította a rajongókat. Cikkünk írásakor már jóval több, mint 2 millióan nézték meg, ami nem is csoda, mert tényleg félelmetesen profin van megcsinálva. Ha jól sül el, a csapat valószínűleg nagyobb projektekhez is meghívást kap.
 
A Voldemort: Origins of the Heir ingyenesen lesz megtekinthető a YouTube-on. A premierről még nincs infó, de a masszív fanok bőszen figyelgessék a Tryangle Films oldalát. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás