promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön a Godzilla vs. Kong film
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A forgatókönyvön A Karib-tenger kalózai-filmek szkriptjének társszerzője, Terry Rossio vezetésével dolgozik egy írócsoport. A történetet hétpecsétes titokként őrzik. Bár azon érdemes vitatkozni, hogy az ilyen típusú filmeknél mennyit áldoznak a történetre és mennyit az akció jelenetekre. Szóval valószínűleg felkészülhetünk a látványorgia vs. nulla sztori kombinációra. Ettől függetlenül pont ezért képtelenség, hogy megbukjanak, ugyanis a közönség mindig imádja, ha városokat tesznek a földdel egyenlővé a filmvásznon.

Wingard korábban a You're Next című horrorral és a The Guest című thrillerrel hívta fel magára a figyelmet, legutóbb a Netflix számára rendezte meg a Death Note című filmet. A produkció a Legendary Entertainment és a Warner Bros. közös vállalkozása.

A két filmes szörny összecsapását nagy várakozás előzi meg. A Kong: Koponya-sziget, amelyet márciusban mutattak be, világszerte 565 millió dolláros bevételt hozott. A Godzilla folytatása, a Godzilla: King of the Monsters Kyle Chandler, Vera Farmiga és Millie Bobby Brown közreműködésével pedig éppen most készül.

A Godzilla vs. Kong a tervek szerint 2020. május 22-én kerül a mozikba. (MTI;Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás