promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lara Fabian újra Budapesten koncertezik
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Lara Fabian Camouflage című világkörüli turnéja jövő februárban kezdődik Miamiban. A koncertsorozat amerikai állomásai között szerepel New York, Los Angeles, Chicago és Washington is, majd az énekesnő Európába jön, ahol Párizs, Berlin, Moszkva, Prága, Amszterdam, Barcelona és Bécs mellett Magyarországra is ellátogat és 2018. április 8-án lép fel a Papp László Budapest Sportarénában. Szóval a tavalyi siker után újra kapnak a rajongók egy koncertet.

Az énekesnő első, cím nélküli albuma 1991-ben jelent meg, az áttörést nyolc évvel későbbi, Lara Fabian című lemeze hozta meg, amelyen Patrick Leonard is szerzőtársa volt, aki akkor már például Madonnával, később pedig Leonard Cohennel is együtt dolgozott. Az albumról az I Will Love Again hetekig vezette a slágerlistákat, de az Adagio, a Love By Grace és a Broken Vow is népszerű lett. Wonderful Life című, öt évvel későbbi lemezére Desmond Child két dalt is írt: az I Am című számot és a Review My Kisses-t, amely Hex Hector remixével lett klubsláger.

Legújabb, idén ősszel megjelenő anyagán, a Camouflage-on Lara Fabian a hírek szerint korábbi popos stílusát kortárs progresszív popzenei hangzással vegyíti.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás