promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A BottleRock lekapcsolta a Foo Fighterst
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A fesztiválok szervezői tényleg nem tudnak felelősséget vállalni a koncert minőségéért, na meg a hosszúságáért. Sokszor van olyan, hogy egy banda kevesebbet játszik, de olyan ritkán, hogy alig lehet őket leszedni a színpadról. A csapat 19 számot játszott, és Dave Grohl még a „boldog születésnapot” is elénekeltette a közönséggel, mivel ezzel köszöntötte fel a feleségét, Jordynt. Szóval a hangulatra nem volt panasz.

A Foo Fightersben még benne van az életérzés, hogy imádnak zenélni, akármennyi koncerten is legyenek túl. A lenti videót már 5 perc 20 másodperctől érdemes figyelni, amikor még minden rendben, aztán 5 perc 30-nál a szervezők egyszerűen lekapcsolnak mindent. A banda meglepődik, de aztán játszanak tovább, és dobbal végig húzzák az Everlongot, amit végül a közönség énekel el. Aki a boldog születésnapodra is kíváncsi, az nézze az elejétől.

 
A szervezők nagyon nézték az órájukat és a csendrendeletre hivatkoztak. De lelőni az utolsó szám közepénél egy koncertet, az szimpla hülyeség, és tiszteletlenség is egy olyan csapattal szemben, mint a Foo Fighters. Az a 2 perc már nem osztott vagy szorzott volna.

Hozzánk is jön a csapat, június 26-án lépnek fel az Arénában, szóval itt nem kell tartani a csendrendelettől, és annyit énekel Dave Grohl, amennyit akar. A fesztivál számlistáját ide kattintva lehet elérni, valószínűleg már hozzánk is hasonló számokkal készülnek. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás