promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megbukott az új Baywatch, de ez várható volt
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A kalózos film ötödik epizódjára péntektől vasárnapig 62,2 millió dollárért (17,1 milliárd forintért) váltottak jegyet a nézők. A hétfői ünnepnappal együtt azonban a Johnny Depp főszerepelésével forgatott kalandfilm a becslések szerint 76,6 millió dollárra (21 milliárd forintra) növeli premierhétvégi bevételét, az MTI szerint.

Közben a Baywatch című, 90-es évekbeli tévésorozat alapján forgatott film csöndben elsüllyedt: mindössze 18,1 millió dollárért (ötmilliárd forintért) adták el rá a jegyeket az Egyesült Államokban és Kanadában. Még a negyedik hete játszott A galaxis őrzői vol. 2. is jobban teljesített, 19,9 millió dolláros (5,5 milliárd forintos) hétvégi bevételével. Ez mondjuk várható volt. Az emberek többsége egyértelműen csak poénból ül be az erősen B kategóriás strand kalandra, ami amúgy 69 millióból készült.

Az első öt kasszasikerlistás közé az Alien: Covenant és a Minden, minden jutott még be 10,5 millió dollár (2,9 milliárd forint) és 6,2 millió dollár (1,7 milliárd forint) jegyeladással. (MTI;Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás