promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Simple Minds a koncert mellett döntött tegnap Manchesterben
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az együttes szerint a koncert lemondása gyávaság lett volna részükről. Rajongóik közül sokan egyetértettek velük. Sok száz néző azonban távol maradt, mert szerintük "túl hamar" volt a fellépés a 22 ember halálát okozó hétfő éjjeli merénylet után – hozta le a BBC.

A Simple Minds koncertje volt a legnagyobb kedd este Manchesterben. Jim Kerr énekes a színpadon elmondta: kedden reggel el kellett dönteniük, játszanak-e este vagy lemondják a fellépést és elutaznak a városból a hétfő éjjeli merénylet után.

„Ha nem lépünk fel, mindenki megértette volna, miért. Végigkérdeztünk az együttes tagjait és a segítő csapatot, mindenki a koncertre szavazott” - idézte fel Kerr.

A Take That más döntést hozott, ők lemondták kedd esti liverpooli fellépésüket a hétfő esti manchesteri robbantás áldozatai iránti tiszteletből. "Gondolataink és imáink veletek vannak" - olvasható a zenekar közleményében.

Igazából ilyenkor nehéz eldönteni melyik a helyes döntés, de a Take That és a Simple Minds is talán a helyes utat választotta. (MTI; Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás