promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt van a Muse legújabb klipje: Dig Down
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az együttes már márciusban bejelentett olyan híreket, hogy új számokon dolgoznak, állítólag 3 új dal is született a pár napos munka alatt. A felvételekből egy „kemény” és két „lágyabb” dal készült, amelyek közül az első május 18-án látott napvilágot.

 A „Dig Down” az egység és túlélés témáit járja körül – hogy még a legelveszettebb helyzetekben is küzdeni kell azért, amiben hiszünk. Matt Bellamy szerint: „Amikor ezt a dalt írtam, megpróbáltam ellenállni annak az általános pesszimizmusnak, ami a világunkat átjárja, és inspirációt, optimizmust csempészni a napjainkba. Erőt adni az embereknek, hogy küzdjenek az álmaikért, mert egyenként is meg tudjuk változtatni a világot, ha akarjuk!”

 Az új számhoz egy látványos videó is készült, amelyet Lance Drake rendezett, főszereplője pedig Lauren Wasser. „A szám a túlélésről szól és az esélytelenek győzelméről. Amikor meghallottam a dalt, tudtam, hogy egy akciódús klipet szeretnék hozzá forgatni. Egy éve hallottam Laurenről, azóta tervezem, hogy dolgozom fele. Amikor meghallottam a „Dig Down”-t, összeállt a kép. Az ő történetét fűztem össze a klippel.” – mesélte Drake.

 Lauren 2012-ben vesztette el a jobb lábát a toxikus sokk szindrómának köszönhetően, és a modellkarrierje mellett azóta is a TSS elleni aktivizmus fő arca.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás