promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett a Linkin Park legújabb albuma
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A négy korábban megjelent számon kívül (“Heavy”, “" target="_blank">Battle Smyphony”,  “Good Goodbye”, “Invisible”) az album további hat vadonatúj szerzeményt tartalmaz, amelyet a nyáron induló világturnéjukon adnak majd elő a srácok – Magyarországon ugyebár Sopronban lép fel a banda, június 27-én.

A Linkin Park már korábban is kapott hideget-meleget amiatt, hogy a lemezeik újabb és újabb stílussal kísérleteznek – a 2000-es nu metal Hybrid Theory és a 2010-es elektro-rap A Thousand Suns  lemezük után a One More Light újabb vizekre evezik: az új album 10 száma poposabb, rádiósabb lett mint az eddig megszokottak.

„Ez a lemez a legszerteágazóbb, sokkal több stílussal dolgoztunk, mint eddig bármikor! Viszont nem hallasz kemény gitárszólókat vagy hörgést. Ez egy kifinomult, letisztult lemez lett.” – mondták a fiúk egy korábbi, Billboard magazinnak adott interjújukban. A One More Light határozottan új fejezetet nyitott a banda életében, kíváncsiak leszünk, hogy a következő kiadvány mit rejteget majd ezek után!

Egyértelműen most ismét egy teljesen más közönséget akarnak megfogni, meglátjuk mennyire fog sikerülni. Az albumot ide kattintva tudjátok tesztelni! Aki viszont a metálos Linkin Parkot szereti, az visítva meneküljön előle. 
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás