promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Semmi nem tudta befogni a Galaxis őrzői második részét
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Guy Ritchie Arthur királya 14,7 millió dolláros (7,2 milliárd forint) nyitó hétvégi árbevételével, mely a rangsor harmadik helyéhez volt elég, hatalmas bukásnak számít, hiszen készítése a becslések alapján 175 millió dollárjába került a Warner Bros.-nak, egyben a nagy költségvetésű filmek között az egyik legrosszabb nyitó eredmény. Akár százmilliós vagy annál is nagyobb veszteséget hozhat. A film amúgy vegyes kritikákat kapott, szeretni és utálni egyaránt lehet.

A történelmi kalandfilmet még az amerikai anyák napjára bemutatott Ó, anyám! akciókomédia is megelőzte 17,5 millió dolláros nyitó hétvégéjével, ráadásul sokkal kevesebb pénzből, 42 millióból készült. A Fox stúdió többet várt a filmtől, hiszen az egyik főszereplő, Amy Schumer népszerű tévés humorista első filmje, a Kész katasztrófa 2015 nyarán 30 millióval nyitott.

Jonathan Levine filmje egy anya-lánya páros útját követi, akiket ecuadori nyaralásukon elrabolnak és a dzsungelen keresztül kénytelenek elmenekülni. Az anyát játszó Goldie Hawn 15 év után először vállalt filmszerepet, Schumernek pedig ez a második mozija.

A galaxis őrzői szuperhősfilm folytatására a második hétvégéjén 63 millió dollár értékben váltottak jegyet, így Észak-Amerikában már 246,2 milliót, más országokban összesen 384,4 milliót hozott, ezzel teljes árbevétele 630,6 millióra rúg. Tehát a Marvel filmes univerzuma továbbra is sokat tud hozni, bármi is legyen terítéken.
 
A negyedik helyre a Halálos iramban 8, az ötödikre a Bébi úr érkezett, amikre még mindig kitartóan beülnek az emberek. (MTI; Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás