promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett a Paramore új albuma
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az album készülését meglehetősen viharos körülmények előzték meg: 2010-ben két eredeti Paramore-tag is kilépett az együttesből, majd idén több éves kihagyás után állt össze újra a banda, ha nem is az eredeti felállásban. A közös munka továbbra sem volt felhőtlen, voltak olyan pillanatok, amikor abban sem voltak biztosak, hogy egyáltalán készül-e még Paramore lemez.

„Akartunk új albumot, de egyszerűen nem tudtam elképzelni, hogy hogyan tudnánk összehozni, egyáltalán nem voltunk összhangban.” – foglalta össze a borús időszakot Hayley Williams, a Paramore énekese.

Az After Laughter végül egy év kemény munkája után készült el, a lemez 12 friss számot tartalmaz, amelyből kettő már debütált a nagyérdemű előtt: a „Hard Times” és a „Told You So” is eltávolodni tűnik a megszokott pop-punk hangzástól, és egy funkiesabb, játékosabb irányba indul el.

Az After Laughter talán épp a kimondott konfliktusok miatt egy friss, őszinte album lett. Hogy mit tud a Paramore élőben? Azt majd a VOLT Fesztiválon lehet letesztelni, mivel kiemelt fellépőként jönnek Magyarországra!
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás