Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megkapta utolsó előzetesét a Twin Peaks

Megkapta utolsó előzetesét a Twin Peaks

Zene, Film & Kultúra

Megkapta utolsó előzetesét a Twin Peaks

Zene, Film & Kultúra

Promotions 14:01
Az új előzetesből sem derül ki sok minden, de rengeteg friss szereplővel találkozhatunk. Annak persze oka van, hogy miért lengi körül ilyen titokzatosság a 3. évadot. A rendező David Lynch elmondta, hogy nem akarja elrontani a nézői élményt, és semmilyen poént nem akar lelőni az előzetesekben. Így úgy merülhetünk el az új epizódokban, hogy tényleg szinte minden meglepetésként fog minket érni. Ez nekem nagyon tetszik, mert így biztosan többet fog adni a széria, és köszönet is Lynchnek, mert hiába lenne kicsit spoileres a tralier, tuti megnézné mindenki. Így viszont teljes a homály, még nagyobb a várakozás és az izgalom.

A sorozat első két részét a Cannes-i Filmfesztiválon is levetítik, mi viszont rögtön belevethetjük magunkat az első 4 részbe.
 
Vetítések:

A május 22-ei hajnali 3-as világpremiert az HBO3 vállalta be, ők leadják az első két részt. Közben az HBO online videó tárába, az HBO GO-ba hajnali 5-től reggel 7-ig mind a 4 rész felkerül.

Aki kibírja estig, május 22-én az HBO-n főműsoridőben, este 22-től megnézheti az első két részt, majd egy hétre rá a 3. és 4. epizódot, ugyanúgy este 22-től. Utána június 5-től hetente jönnek az új részek az HBO-n és az HBO GO-n is.
 
Csigázza fel magát mindenki a legújabb és egyben utolsó előzetessel, most már csak a premier van hátra. (Torony)