promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megkapta utolsó előzetesét a Twin Peaks
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az új előzetesből sem derül ki sok minden, de rengeteg friss szereplővel találkozhatunk. Annak persze oka van, hogy miért lengi körül ilyen titokzatosság a 3. évadot. A rendező David Lynch elmondta, hogy nem akarja elrontani a nézői élményt, és semmilyen poént nem akar lelőni az előzetesekben. Így úgy merülhetünk el az új epizódokban, hogy tényleg szinte minden meglepetésként fog minket érni. Ez nekem nagyon tetszik, mert így biztosan többet fog adni a széria, és köszönet is Lynchnek, mert hiába lenne kicsit spoileres a tralier, tuti megnézné mindenki. Így viszont teljes a homály, még nagyobb a várakozás és az izgalom.

A sorozat első két részét a Cannes-i Filmfesztiválon is levetítik, mi viszont rögtön belevethetjük magunkat az első 4 részbe.
 
Vetítések:

A május 22-ei hajnali 3-as világpremiert az HBO3 vállalta be, ők leadják az első két részt. Közben az HBO online videó tárába, az HBO GO-ba hajnali 5-től reggel 7-ig mind a 4 rész felkerül.

Aki kibírja estig, május 22-én az HBO-n főműsoridőben, este 22-től megnézheti az első két részt, majd egy hétre rá a 3. és 4. epizódot, ugyanúgy este 22-től. Utána június 5-től hetente jönnek az új részek az HBO-n és az HBO GO-n is.
 
Csigázza fel magát mindenki a legújabb és egyben utolsó előzetessel, most már csak a premier van hátra. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás