promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
3D-ben élvezhetjük a Terminátor 2-őt
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az igazi Terminátor rajongók azt vallják, hogy nekik a film második részével befejeződött a sorozat. Igazából én is közéjük tartozom, mert a többi film sehogy se tudta hozni azt a szintet, amit James Cameron 1991-ben összehozott. Nem is csoda, hogy a rendező nem akarta, hogy köze legyen a harmadik részhez. Változtatni akart a forgatókönyvön is, de hát mint tudjuk, ez a végén nem jött össze.

Ezért is kezdte meg a lejtmenetét az egész széria. Persze a fanok mindig megnézik az új filmeket, de ha félnek is bevallani, tényleg borzalmasak. A Megváltásban még volt is valamennyi fantázia, de a Genisys már valóban lehúzta az egészet, és meg is bukott, ahogy az várható volt.

Az ítélet napját azonban mindig jó újranézni, mert az egyik legzseniálisabb sci-fi a világon. Minden egyes képkockája tökéletesen van felépítve, és ezt most 4K-ban és 3D-ben újraélni valami fantasztikus lesz. Magyarországon elvileg szeptemberben érkezik a mozikba. Talán így a rajongók is be tudnak ülni egy olyan Terminátor filmre, ami nem fog csalódást okozni nekik. Már ha a 3D-t nem fogják elcseszni. De a hírek szerint rengeteget dolgoztak rajta, így még ettől sem kell félnünk. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás