promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még hogy kihalóban van a melodikus house?
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az igényes elektronikus zene szeretői tudják milyen egy szettben igazán elmélyülni. Nem a csapatásról szól az egész, és nem is arról, hogy minél több ismert muzsikát sűríts be egymás után. A nagy nevek még tudják, hogy kell felépíteni egy fellépést, és egy külön utazásra vinni a táncparketten lévőket. De mire jók még a hosszú melodikus mixek? Kiülni a naplementében a teraszra, élvezni a zenét, és kortyolgatni a kedvenc italunkat.

Most azért is nem a chill témát vettem elő, mert már nagyon régen találkoztam remek melodikus house előadóval. Utazás közben mindig zenét hallgatok és most a Group Therapy rádió műsora volt terítéken, ahol mindig van vendég DJ. A 226-os műsorban Kidnap Kid volt terítéken, akibe kíváncsiságból azonnal belehallgattam, és mire Budapestre értem, kb. háromszor tekertem vissza az elejére a mixét, annyira tökéletes. A sheffieldi producer még csak 26 éves, de látszik, hogy egészen biztosan nem fog beállni a sorba.

Persze itt még nem állunk meg a Mixmag felhozatalában. Mutatjuk az Anjunadeep egyik nagy nevének, Lane 8-nek a szettjét is, majd utoljára jöhet a már veteránnak számító Eelke Kleijn mixe, amit tényleg naplementekor vettek fel. Igazából a retro stílus Kleijn szettjében mutatkozik meg a legjobban, szóval a tapasztalat mellette szól, így talán ezt ajánlom a legjobban.

Ez azoknak szól, akik az igényes elektronikus zene hívei, és erre tudják igazán kikapcsolni az agyukat. A melodikus house sosem hal ki, csak továbbra is egy szűk rétegnek fog szólni, aki igazán értékeli. (Torony)

Kidnap Kid


Lane 8


Eelke Kleijn

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás