promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kizárták a közönség nagyját az ingyenes Quimby koncertről
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Voltam már pár ingyenes koncerten, ahol tényleg olyan előadókról van szó, akik képesek az egész várost megmozgatni. Ide tartozik például Ákos, vagy a Quimby is, akik Nyíregyházán vették be a Vidor Fesztivál nagyszínpadát. Természetesen itt is volt, hogy a lámpaoszlopokról emberek lógtak, de semmiféleképpen sem zárták ki a közönséget a koncertről, amire olyan nagy szívvel meghívták őket.

A dühös kommentelők hada viszont ellepte az Óbuda Napja 2017 Facebook eseményét, és ki is adták magukból, amit ki kellett. Az egyik hozzászóló, V. Judit szerint a helyi kiadványokban tájékoztatták az embereket a kordonról és a limitről, de a hivatalos weboldalon és az eseménynél erre nem hívták fel a figyelmet. Ugyebár ezt főleg azok szívták meg, akik tényleg vidékről mentek fel a koncertre.

De innentől én már be is fogtam, jöjjenek a résztvevők!

G. Szilvia

Vidékről utaztunk fel kedvenc együttesünk koncertjére. Kezdes után nem sokkal érkeztünk, de már tömegek voltak kizárva a szinpad előtti tértöl kordonokkal!!!. A zuhogo esoben probáltunk valahl bejutni, de a mogorva biztonsági őrök senkit bem engedtek be, mert allitólag megelt a tér, pedig bizony elég sok hely volt még!!! Ha irták volna, hogy limitálják a közönséget, el se indulnk erre a hosszú útra!!!! Legközelebb inkább n is szervezzenek semmit ha ennyire nem értenek hozzá!!!

V. Szabolcs

Köszönjük a remek szervezést! Szakadó esőben több száz, ember bolyongott a kordonok körül, tájékoztatás nulla, paraszt biztonságiak akik nagy pofával magyaráztak rendőrökkel a hátuk mögött. Könyörgöm ,van az eseménynek Facebook oldala, nem lehetne tájékoztatni az embereket???? FELHÁBORÍTÓ!!!!!!!

V.V. Eszter

Borzasztó szervezés és csalódás jellemzi a ma estét. Kordonnal körbezárt koncert, állítólagos teltház. Bent több hely,volt mint a kerítésen kívül! Köszönjük Óbuda napja!

Sz. Attila

Fantasztikus szervezés!

Se előregisztráció híre, sem az, hogy csak limitált számban férnek majd be az emberek.
Mi lett volna, ha jó idő van? Komolyan kérdezem.
Mi van azokkal, akik esetleg messzebbről jöttek?

Egyébként teljesen úgy tűnt mintha még legalább több tízméternyi teljesen üres hely lenne, ugyanis baromi messze állt mindenki, akiket még láttunk.

Sokkoló, rémisztő, elképesztő és megdöbbentő élmény tanúi voltunk.

P. Krisztina

A szervezés katasztrofális. A tér tömegközlekedéssel jól megközelíthető fele van lezárva. Elmondják merre kerülj a bejárathoz, de azt nem, hogy a koncerthez már úgysem lehet odajutni a kezdetkor sem. Bezzeg az üres sörpadokhoz!

B. Adrienn

FELHÁBORÍTÓ!!!!! "Gratulálok" az Óbudai Önkormányzat szervezéséhez ezért a mai atrakcióért!!! Évek óta örömmel JÁRTAM ki ezekre a rendezvényekre EDDIG!!! Azt gondolom hogy annyit meg érdemeltem volna én és még rajtam kívül sokan mások akik ki jártak hogy v.miféle információval ellásson a kedves szervezés hogy limitált a rendezvény!!!!!!!

G. Zsolt

Felháborító! Fél kilenckor rácsokkal elzárták a Fő tér bejáratát, és nem engedték be az embereket. Ide sem kívánkozom vissza egyhamar!

L. Csaba

30 éve járok koncertre,ilyen mocskos,sz*rházi rendezést soha nem láttam!

Ez persze csak a töredék, a többiért ide tessék kattintani. Meglátjuk mi lesz holnap, de valószínűleg csak a Quimby tudott ekkora hisztériát kelteni. Közben ajánlom a lenti felvezető videót, ami alatt valami félelmetes pszáj zene megy, mintha a Prodigy visszatért volna a 90-es évek elejére. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás