promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az HBO nem akarja elengedni a Trónok harcát
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Eddig is voltak pletykák azzal kapcsolatban, hogy az HBO akar egy spin-off-ot, vagyis egy előzménysorozat szerűséget a Trónok harcának. A legfontosabb az, hogy ne engedjék el Westeros világát, és valamit még passzírozzanak ki ebből az univerzumból, legyen az akár folytatás, társ, vagy előzménysorozat.

A Sorozatjunkie az HBO hivatalos infójára hivatkozva hozta le, hogy a csatorna négy íróval szerződött le, hogy mindegyik öntse forgatókönyv formába az általa előterjesztett sorozatötletet. Jelenleg Max Borenstein, Jane Goldman, Brian Helgeland, és Carly Wray dolgoznak a terveken. Azt nem lehet tudni, hogy kinek mi pattant ki a fejéből, de a csatorna annyit elárult: “George R. R. Martin jókora és gazdag univerzumában különböző időszakait térképeznék fel.”

Az HBO hangsúlyozta, hogy mindegyik sorozatterv fejlesztés alatt van, és akkor lesznek kiértékelve, ha elkészülnek a pilotszkriptek. A projektek mellett executive produceri rangot kapna D.B. Weiss és David Benioff, az anyasorozat készítő párosa, akárcsak George R. R. Martin, de íróként nem vennének részt a munkában.
 
Szóval amint vége a Trónok harcának, bezárul egy ajtó, de kinyílik valahol egy ablak, a rajongók legnagyobb örömére. (Sorozatjunkie; Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás