Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megérkezett A Setét torony előzetese

Megérkezett A Setét torony előzetese

Zene, Film & Kultúra

Megérkezett A Setét torony előzetese

Zene, Film & Kultúra

Promotions 07:00
Nagyon régóta, körülbelül tíz éve ment azon a vita, hogy miképpen akarják feldolgozni King regénysorozatát. Legyen belőle tévéfilm követve a mai trendeket, vagy csináljanak belőle filmet? Az utóbbi győzött, nem kisebb szereplőkkel, mint Idris Elba és a Fekete Ruhás Ember szerepében Matthew McConaughey.

1982-ben jelent meg először A harcos alcímű könyv, amit azóta 2012-ig bezárólag még hét kötet követett. Állítólag a film nem a könyvek adaptációja lesz, hanem valamiféle folytatása, amit természetesen azok is meg fognak érteni, akik nem rágták magukat végig az összes regényen.

A filmet a dán Nikolaj Arcel fogja rendezni, aki szerint A Setét Torony-sorozat rajongói tudni fogják, hogy ez folytatása a könyveknek, majd hozzátette: „sok eleme és karaktere megegyezik, de ez egy másfajta utazás lesz.”

Jelenleg úgy néz ki a film premierje hazánkban is július 27-én lesz. Ez még nem 100%, érdemes követni a híreket ezzel kapcsolatban. De az előzetest elnézve minél hamarabb, annál jobb.

Már első ránézésre látszik, hogy nem a CGI-vel akarják elvonni a nézők figyelmét, hanem a sztori is nagyon oda lesz téve a karakterekkel együtt. Ezért bizony taps jár! (Torony)