promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végül biztosan trilógia kerekedik a Széttörvéből
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A film végi poénba is bele fogunk menni, szóval csak az olvassa tovább a cikket, aki látta az alkotást. Aki még nem, de kíváncsi rá, az pótolhatja, ugyanis a napokban jelenik meg DVD-n hazánkban is. Érdemes, mert végre tényleg a régi Shyamalant kapjuk vissza, és a közönségnek is úgy kellett már egy ilyen horror-thriller, mint egy korty víz a sivatagban. Ilyen szinten ki voltunk száradva, mivel borzalmasan pocsék filmekkel kínozták a műfaj szerelmeseit az utóbbi időben.

A Széttörve jött, látott, és győzött, mivel 9 millióból dobták össze, és világszinten 274 milliós bevételnél tartott a legutóbbi adatok szerint. Mondhatni borítékolható volt a folytatás, de nem az óriási bevétel miatt, hanem elsősorban azért, mert a rendezőnek ez volt az álma.

A Széttörve végén ugyebár feltűnik A sebezhetetlenből Bruce Willis, aki egészen biztosan visszatér a folytatásban, ahogyan James McAvoy is, mivel a harmadik epizódban fognak összefutni a két történet szálai.
 
A film címe ”Glass” lesz, vagyis egyszerűen ”Üveg”. Talán sokan emlékezhetnek A Sebezhetetlenből Samuel L. Jackson által alakított karakterre, Mr. Üvegre.

splitszer
 
Jelenleg a Glass premierét 2019. január 18-ra tűzték ki, de ez még bőven változhat. A történetről nem tudni semmit, de abban biztosak lehetünk, hogy Bruce Willis és James McAvoy karaktere össze fog csapni egymással, ahogy Mr. Üveg is keverni fogja a háttérben a kártyákat. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás