promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Összefirkálták Bud Spencer emlékfalát
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Volt egy fal, ami rendkívül jól példázta, hogy mennyit jelentett Bud Spencer és a filmjei a magyaroknak. Giuseppe Pedersoli, Spencer fia is meglátogatta az emlékhelyet, és megköszönte Budapestnek, hogy ennyien tisztelegnek édesapja előtt.

Továbbra is rejtély számomra, hogy az Édes élet című műsort kinek van gyomra nézni. A TV2 szennye reménytelenül buta, de hogy odáig süllyedjen, hogy meggyaláz egy emlékhelyet, és gyakorlatilag észre se vegye mit művel, ahhoz már tényleg a béka segge alatt kell lenni.
 
Az óbudai Filatorigátnál található falra tényleg jó volt ránézni, és fantasztikusan jól sikerült a Bud Spencerre emlékező mű. Na most képzeljük el, hogy erre fújnak rá egy trombitáló Lagzi Lajcsit, és ezt még jókedvűen kamerákkal is rögzítik.
 

Már az is meglepő, hogy a stábból senki nem mondja azt, hogy srácok, azért ezt nem kellene, mert elég sok embernél fogjátok kiverni a biztosítékot.
 
A Magyar Bud Spencer és Terence Hill rajongói társaság nevű Facebook csoportban el is szabadult a pokol, és több átkot szórtak, mint egy 200 éves boszorkány. A Lajcsit ábrázoló graffitit azóta már fekete festékkel eltávolították, de azt a személyt továbbra is keresik, aki nemes egyszerűséggel egy vörös csíkkal húzta át a portrét. Közben nem tudok mást mutatni, csak azt, hogy mennyire csodásan nézett ki az eredeti. (Torony)

UPDATE: A képet már teljesen lefestették, a rajongók próbálják majd eldönteni, hogyan lehetne rendbe tenni a helyet, vagy esetleg átköltöztetni egy másik helyszínre. 

bud2
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás