promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Életrajzi filmet dobnak össze Madonnáról
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Madonna nemsokára súrolja a hatvan éves kort, de még mindig elemében van és néhány fiatal énekesnőt is móresre tud tanítani zenéjével. Hát még milyen elemében volt  fénykorában! Madonna sikeréhez az is hozzátartozott, hogy eszméletlen jó producerekkel tudott együtt dolgozni. Nekem kifejezetten a William Orbit féle számok a kedvenceim, de a 2015-ös Rebel Heart albumon már az új stílus zenészei is közreműködtek, mint: Diplo, Avicii vagy Kanye West.


Hogy érdekes lenne-e egy Madonna életét bemutató film? Hát hogy a viharba ne? A Universal stúdió Elyse Hollander Blond Ambition című forgatókönyvének jogait vásárolta meg. Tavaly ez a forgatókönyv vezette a hollywoodi "feketelistát" - azoknak a forgatókönyveknek a listáját, amelyekből nem készült film, pedig nem ártana.

A történet Madonna életébe, pályafutásának kezdeteibe engedne betekintést a nyolcvanas évek elején, első albuma, a ”Madonna” megjelenésének idején. A film producerei között szerepel Brett Ratner produkciós cége, Michael De Luca és John Zaozirny is a Bellevue produkciós vállalattól. A szereposztásról és a rendező kiválasztásáról még nincs információ. Madonna mindenestre már CGI-vel se nagyon tudná saját magát eljátszani, de biztosan lesz erre megfelelő ember.


A hétszeres Grammy-díjas és Golden Globe-díjas Madonnát a koncertfilmjein kívül már több mint tucatnyi játékfilmben láthatta a közönség a filmvásznon színésznőként (Micsoda csapat, Evita, A második legjobb dolog) .

2007-ben a Guinness minden idők legsikeresebb énekesnőjének titulálta, a következő évben pedig beiktatták a Rock and Roll Hall of Fame-be. (Torony; MTI)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás