promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hivatalos dátumot kapott az Avatar folytatása
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Anno beindultak a pletykák, hogy 2018-ban már beülhetünk az Avatar második részére, de James Cameron cáfolta, hogy ez így lenne. A rendező akkor elmondta, hogy ez a dátum nem volt kőbe vésve, és az embereknek meg kell érteniük, hogy nem csak Avatar 2-őt készítik, hanem a 3-at, 4-et és az 5-öt is. Ez egy hatalmas vállalkozás szerinte, amit tényleg meg lehet érteni.

Camerom elmondta, hogy teljes fordulatszámon pörögnek, és kész van az összes helyszín, díszlet és lény vázlata, amit természetesen csak akkor lepleznek le, amikor készen állnak rá. Az első rész négy és fél év alatt készült el, most azonban mindent egyszerre forgatnak. A rendező tényleg beleszeretett ebbe a világba, ha ennyi időt akar benne tölteni, persze most nem lesz ennyi idejük pepecselni vele, ha a megjelenéseket nézzük.
 
Az Avatar hivatalos Facebook oldalán meglepetésszerűen az összes folytatás dátumát bejelentették:

Avatar 2 – 2020 december 18.
Avatar 3 – 2021 december 17.
Avatar 4 – 2024 december 20.
Avatar 5 – 2025 december 19.

Sigourney Weaver színésznő már azt is elmondta, hogy ősszel kezdenek el forgatni. Az Avatar első része 2,7 milliárd dollárt hozott összesen, elképzelhetetlen volt, hogy ne kapjon valamikor folytatást. Szóval 2020-tól jönnek az Avataros karácsonyok. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás