promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyáron kezdik forgatni az X-akták 11. évadát
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Sokan kételkedtek abban, hogy valóban folytatni fogják a szériát a 9. évad lezárása és az elég pocsék második film után. De hiába a modern sorozatipar, az X-akták rajongókat nem lehet csak úgy eltűntetni, és akkor is megnézik az új részeket, ha Mulder és Scully egy földönkívüli kókuszdió után fog nyomozni.

A 10. évad végül elrajtolt, mivel David Duchovny és Gillian Anderson is benne volt a buliban. Ugyebár azért is lőtték le a kultuszsorozatot a 9. évadnál, mert Duchovny már megunta Mulder szerepét és más felé akarta venni az irányt, nélküle meg nem igazán volt értelme folytatni. Azzal meg a rajongókat se sokáig sikerült a képernyő előtt tartani, hogy hol eltűnt, hol meg felbukkant a karaktere.

Az új részeket zabálták a Fox-on, de a 6 epizód nagyon kevésnek tűnt. Az alkotók ennyibe akartak belesűríteni mindent, amit anno egy több mint 20 részes évadba bontottak ki. Volt vicces rész, szörnyes rész, komoly rész, folytatásos rész, de az egész csak úgy elsüvített mellettünk. Valljuk be őszintén, nem volt eltalálva, de mégis voltak jó epizódok.

Ezt most orvosolhatják, mert a csatorna 10 részt rendelt be, ezt már David Madden, a Fox elnöke is megerősítette. A producer továbbra is Chris Carter, és természetesen az eddigi karaktereket mind visszakapjuk. Mármint azokat, akik nem dobták fel eddig a talpukat. Bár nagyon úgy néz ki, a bagós halhatatlan. A forgatás nyáron veszi kezdetét, de mi még a furcsa? Az, hogy a folytatás talán a nézettségtől függetlenül is biztos volt, mert a 10. évad utolsó epizódjában egy olyan kérdőjel maradt, hogy még az apácákról is leesik a bugyi. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás