promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy dühös szomszéd üldözte el az egri Brancs Borkertet
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Brancs Kávé- és Borkert még 2015 nyarán nyitotta meg kapuit azzal a céllal, hogy egy kis életet és kultúrát vigyen Egerbe. A Borkert pontosan 651 napig volt nyitva, ezalatt 65 borkostolót tartottak, 39 zenei programnak, valamint számos kiállításnak, könyvbemutatónak, közösségi vásárnak, kutya-terápiás foglalkozásnak és borvacsorának adtak helyet.

Az egsztroik.hu leírja, hogy a dühös szomszéd ötvenszer jelentette fel a két tulajdonost Koklács Katát és Tóth Adélt, legalábbis a videóinterjúban utóbbi ennyire emlékszik vissza. Mivel szabálysértés nem történt, így a rendőrség jegyzőkönyvet sem tudott felvenni. A magányos harcos így más eszközökhöz folyamodott és Ramboként belekezdett a bosszúba. A tulajdonosok elmondása szerint a szomszéd 18 alkalommal szúrta ki az autógumijukat. Arra kíváncsi lettem volna, hogy ennek mondjuk lett-e következménye? A helynek minden engedélye megvolt, és minden szabályt betartott, de autógumikat kiszúrni tizennyolcszor az már elég szabályellenesnek hangzik.

Rambo olykor megvárta a tulajokat záráskor és bőgette a motort kifejezve nem tetszését, de ha lusta volt kimenni, akkor csak obszcén szavakat kiabált át a vendégeknek. Még lejárató cikket is íratott, amiből mindenki szerint ömlöttek a valótlanságok, bár azt nem tüntetik fel, melyik portál hozta le ezeket, vagy egyáltalán kint van-e még.

brancs3
Végül az önkormányzat behívta a szomszédokat és a tulajokat is, de a Brancs egyáltalán nem kapott semmiféle támogatást, csak ellehetetlenítették a hely működését olyan kritériumokkal, hogy zárják be végleg a teraszt, a hely csak 9-ig legyen nyitva, valamint a Borkert ne árusítson bort. Végülis az Egri Bikavér csak most lett hungarikum, így tényleg jobb lenne, ha almalevelet árusítanának helyette.
 
Fura, hogy az önkormányzat semmivel sem támogatta a Brancsot, ami tényleg csak Eger jóhírét cipelte. Most ebből viszont negatív sztori lett.

A szomszéd gondoljuk megünnepelte egy csésze olajjal a győzelmét, Kata és Adél azonban nem adják fel. A vendégek kitartanak mellettük, és szeretnének új helyre költözni a városban. Csak előbb mérjék fel a szomszédok helyzetét. A sztori már csak azért is érdekes számomra, mert nekünk is volt dolgunk dühös szomszéddal, aki miatt a törzshelyünket most éppen a pincébe költöztetik, sajnálva tőlünk a D-vitamint. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás