Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Lesz 4. évada a Fear the Walking Dead-nek

Lesz 4. évada a Fear the Walking Dead-nek

Zene, Film & Kultúra

Lesz 4. évada a Fear the Walking Dead-nek

Zene, Film & Kultúra

Promotions 10:05
A Fear the Walking Dead kicsit megosztja a rajongókat, de a többség szerint remekül beindult a sorozat. A többségnek ez egy kényszer is, mivel nem igazán bírják ki az eredeti sorozat nélkül, és ezzel próbálják elviselhetővé tenni a várakozást.

A Deadline lehozta, hogy hiába a megosztottság, a sorozat egészen biztosan folytatódik, és az AMC berendelte a negyedik évadot. Az elején azt ígérték, hogy a sorozat valahol összefut majd az eredeti The Walking Dead-el, de eddig még teljesen külön szálon futnak a dolgok. Új arcok is csatlakoznak a projekthez: showrunnerként jön Andrew Chambliss és Ian Goldberg, akik a Once Upon a Time-on dolgoztak legutóbb. Hát, ez egy teljesen más világ lesz.
 
A harmadik évadhoz állandó szereplőként csatlakozik az Otto család: Dayton Callie (Kemény motorosok, Deadwood), Daniel Sharman (The Originals) és Sam Underwood (The Following - Gyilkos hajsza).

Az új évadot premierben adja majd az AMC: június 5-én, hajnali 3 órakor eredeti nyelven nézhetjük, majd este 22-kor már szinkronnal. (Torony)