promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mindenhol a The Chainsmokers lemeze pörög
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A közelmúltban a legjobb dance felvétel kategóriában a Don't Let Me Down című számért Grammy-díjjal jutalmazott amerikai dj-duó, Alex Pall és Drew Taggart április 7-én jelentette meg bemutatkozó lemezét Memories... Do Not Open címmel.

A Memories... Do Not Open című anyag 62 ország, többek között az Egyesült Államok, Ausztrália, Brazília, Kanada, Mexikó, Oroszország vagy Spanyolország iTunes listáján startolt az első helyen, további tizenhét országban (például az Egyesült Királyságban, Franciaországban és Olaszországban) került be a Top 5-be.

A The Chainsmokers anyagán olyan slágerek szerepelnek, mint a Coldplay tagjaival közösen rögzített Something Just Like This vagy a Paris, amely klipje és lyric videója összesen már majdnem 300 millió kattintást számlál a YouTube-on.

Alex Pall és Drew Taggart dj-producer duója tizenkét dalt rögzített a debütáló korongra. Olyan ismert előadók vettek részt a számok megírásában és feléneklésében, mint Emily Warren, Jhene Aiko, Louane, a Florida Georgia Line, valamint a már említett Coldplay.

A Memories... Do Not Open megjelenését negyvenállomásos észak-amerikai arénaturnén mutatja be a The Chainsmokers. Az estek felében dj-szettet, a második részben élőzenekaros koncertet láthat tőlük a közönség, ami azért elég jó mutatvány egy elektronikus DJ duótól. (Torony; Sony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás