promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bruce Willis nem csípi, ha elrabolják a kutyáját
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A színészi gárdát például tényleg remekül sikerült összehozni, de a film nagyját valószínűleg Willisnek és John Goodmannek kell a hátán cipelnie. Azt már láthattuk, hogy Keanu Reeves mire képes, ha cseszegetik a kutyáját, így most Steve Ford magánnyomozón a sor, hogy megmutassa mennyire tökös egy állatbarát akcióhős.

Persze itt nem a John Wick féle mészárlásra kell gondolni. A Volt egyszer egy Venice a humorra fog rámenni, de az csak a teljes moziból derül majd ki, ez mennyire lesz erőltetett.
 
Az alapsztoriban ellopják Willis kutyáját: Buddyt. Amennyiben viszont szeretné látni, végre kell hajtania mindazt az őrültséget, amelyet a banda kér, így kénytelen-kelletlen bele kell keverednie egy drogügyletbe. A helyzetet azt sem könnyíti, hogy közben egy bosszúszomjas szamoai testvérpár, egy uzsorás ostoba bérencei és még számos kétes fazon is a nyomában van. Steve azonban annyira bepöccen, hogy bármire hajlandó azért, hogy visszaszerezhesse szeretett kutyáját.

Hogy a fehér kis Buddy visszakerül-e szeretett gazdájához, azt júniusban tudhatjuk meg, addig is itt a kedvcsináló hozzá! (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás