promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ha Sly kiszáll, akkor Schwarzenegger is
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Ahogy arra számítani lehetett, és mi is megjósoltuk, Sly nélkül nem fognak bent maradni a projektben a nagyon nagy nevek. Nem csak jóban vannak a színésszel, de tudják, hogy így a sorozat az egyik gerincét veszítené el. Schwarzenegger az Entertainment Weekly című magazinnak nyilatkozta, hogy amennyiben Stallone valóban otthagyja a sorozatot, úgy ő sem szerepel majd benne. „A feláldozhatók nem létezik Sly nélkül. Nem fordulhat elő, hogy nélküle forgassak a filmben” - jelentette ki az egykori kaliforniai kormányzó.

Ugyebár mint korábban kiderült, Stallone azért hagyja ott a sorozatot, mert nem tudott dűlőre jutni a negyedik rész történetével, rendezőjével és forgatókönyvével kapcsolatban a Nu Image/Millenium produkciós cég főnökével, Avi Lernerrel.

Az eredeti The Expendables - A feláldozhatók című 2010-es filmet Stallone írta és rendezte, valamint az egyik főszerepet is ő alakította. A két további folytatás forgatókönyve is a nevéhez fűződik. Ő toborozta a veterán akciósztárcsapatot is a gyorsan népszerűvé vált szériához.

Schwarzenegger még megjegyezte, hogy ha mégis nekiállnának a negyedik résznek, az ő szerepét mindenképpen alaposabban ki kell dolgozni. Az első két epizódban ugyanis kitűnő szerepe volt, de a harmadik már nem volt jól megírva, és be is igazolódtak az aggodalmai, mivel nem is ment olyan jól a mozikban. Ezt Stallone is megjegyezte, és pont arról mesélt még tavaly, hogy a gyenge harmadik részt a negyedikkel akarnák rendbe hozni, de hát jelenleg nem így haladnak a dolgok. (MTI; Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás