promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Angliában egy ember nézte meg Shia LaBeouf új filmjét
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
LaBeouf egy Afganisztánból hazatérő katonát alakít, akin teljesen eluralkodik a poszttraumás stressz. A kritikusok mindenhol LaBeouf játékát emelik ki, ami eszméletlenre sikeredett, de ettől függetlenül a többség szerint a film nem lett valami nagy durranás. Az IMDb-n jelenleg 4 ezren se szavazták rá, és 5,9-en áll, a Rotten Tomatoes portálon 15%-on van, ami rendkívül alacsony.

A film összehozott egy negatív rekordot a briteknél: összesen hét fontot söpört be a nyitó hétvégéjén. Mivel ott ennyibe kerül egy mozijegy, így ez azt jelenti, csupán egy ember ült be rá.
 
A Man Down a 2015-ös velencei filmfesztiválon debütált, de csak másfél évvel később jutott el az amerikai mozikba, de rögtön elkezdett süllyedni. Nulla hírveréssel haladt tovább a britek felé, és amúgy is már fent van neten, és hamarosan érkezik DVD-n.
 
Megnéztem hogy áll az illegális letöltésben, pár százan seedelik, szóval ez már most is jobb, mint egy néző, csak ebből ugyebár hét font se lesz. Az előzetest érdekes módon azért majdnem 3 és fél millióan megnézték, és nem is húzták le nagyon dislikekal. Meglátjuk a DVD megjelenés után mi történik az alkotással. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás