promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ripley már az első Alinben meghalt volna
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Ahogy közeledik az Alien: Covenant premierje Ridley Scott egyre többet interjúzik. Most éppen az Entertainment Weekly-nek mesélte el azt, hogy az 1979-es első részben a xenomorph győzött volna. Szóval az eredeti elgondolásuk szerint Ripley nem a világ legnagyobb hősnőjeként lépett volna be a mozis történelembe, hanem csak egy utolsó fogás lett volna a vacsoraasztalon.

Scott úgy gondolta, jobb lenne, ha a xenomorph visszajutna a hajóba, ahonnan Ripley kilőtte, és letépné a nő fejét. Miután Scott előadta az ötletét, 24 órán belül jött a válasz, amiben kirúgással fenyegették, ha ezt megteszi. Így élte túl Ripley a földönkívüli lénnyel való első találkozást.

Scott talán maga is jól tudja, hogy mekkora baromságra készült, ugyanis a világ egyik leghíresebb karakterét akarta kicsinálni, ami ráadásul teljesen új kaput nyitott ki a női hősök előtt. Utána a James Cameron féle második részben kitörölhetetlenül beleragadt mindenki fejébe a lángszórós amazon, aki a még tökösebb Alien királynő ellen küzd. Néha azért a producerek se mondanak ostobaságokat, még ha 90%-ban hülyeségekkel is akarják teletömni a filmet. (Torony; Entertainment Weekly)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás