Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Indul a Gödör 15 programsorozat

Indul a Gödör 15 programsorozat

Zene, Film & Kultúra

Indul a Gödör 15 programsorozat

Zene, Film & Kultúra

Promotions 19:07
A Gödör 15 keretében koncertekkel, partikkal, civil rendezvényekkel, színházi előadóestekkel, irodalmi programokkal, valamint vizsgaelőadásokkal, filmbemutatókkal és közösségi vásárokkal várják az érdeklődőket.

A műsorfolyamból kiemelkedik a Pál Utcai Fiúk és a Tereskova fellépése, a színházi programok közül a Volt egyszer egy Kaposvár sorozat záró epizódja, de kortárstánc- és színiiskolások vizsgaelőadását is láthatja a közönség, amelyet a roma világnap és a költészet napja alkalmából is programokkal várnak.

A március 18-án 90 éves korában meghalt rock'n'roll legenda, Chuck Berry emléke előtt ismert magyar rock- és blues zenészek tisztelegnek a koncerttel.

Az esten elhangzanak Chuck Berry legismertebb dalai, amelyek közé tartozik a Maybellene, a Johnny B. Goode, a Roll Over Beethoven, a Sweet Little Sixteen, a Rock And Roll Music, a Brown-Eyed Handsome Man, az Around and Around, a Carol, a Little Queenie, a Nadine vagy a You Can Never Tell.

Az est során fellép a Chuck Berry Emlékzenekar, amelyben Fekete Jenő (gitár, ének), Bacsa Gyula (zongora), Vörös Gábor (basszusgitár), Jókay Árpád (gitár, ének), Boda Gábor Zivatar (gitár), Zsiros Csaba (dob) és Póka Egon (basszusgitár) játszik. Szintén zenélni fog az Experience, amelyben Póka Egon mellett ifj. Tornóczky Ferenc (gitár), Szakadáti Mátyás (dob), Závodi János (gitár), Benőcz Kata (gitár) és Erős Péter (dob) szerepel.

Íme a teljes programsorozat, találjátok meg a nektek tetszőt – Fotó: Gödör

godor2