promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Indul a Gödör 15 programsorozat
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Gödör 15 keretében koncertekkel, partikkal, civil rendezvényekkel, színházi előadóestekkel, irodalmi programokkal, valamint vizsgaelőadásokkal, filmbemutatókkal és közösségi vásárokkal várják az érdeklődőket.

A műsorfolyamból kiemelkedik a Pál Utcai Fiúk és a Tereskova fellépése, a színházi programok közül a Volt egyszer egy Kaposvár sorozat záró epizódja, de kortárstánc- és színiiskolások vizsgaelőadását is láthatja a közönség, amelyet a roma világnap és a költészet napja alkalmából is programokkal várnak.

A március 18-án 90 éves korában meghalt rock'n'roll legenda, Chuck Berry emléke előtt ismert magyar rock- és blues zenészek tisztelegnek a koncerttel.

Az esten elhangzanak Chuck Berry legismertebb dalai, amelyek közé tartozik a Maybellene, a Johnny B. Goode, a Roll Over Beethoven, a Sweet Little Sixteen, a Rock And Roll Music, a Brown-Eyed Handsome Man, az Around and Around, a Carol, a Little Queenie, a Nadine vagy a You Can Never Tell.

Az est során fellép a Chuck Berry Emlékzenekar, amelyben Fekete Jenő (gitár, ének), Bacsa Gyula (zongora), Vörös Gábor (basszusgitár), Jókay Árpád (gitár, ének), Boda Gábor Zivatar (gitár), Zsiros Csaba (dob) és Póka Egon (basszusgitár) játszik. Szintén zenélni fog az Experience, amelyben Póka Egon mellett ifj. Tornóczky Ferenc (gitár), Szakadáti Mátyás (dob), Závodi János (gitár), Benőcz Kata (gitár) és Erős Péter (dob) szerepel.

Íme a teljes programsorozat, találjátok meg a nektek tetszőt – Fotó: Gödör

godor2
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás