promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Stallone nem lesz benne a következő Expendables filmben
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Nem akarták túltolni a biciklit, így ”A feláldozhatók” sorozatnak tényleg a negyedik lenne az utolsó felvonása, aminek már folynak a munkálatai. A rajongókat azonban biztosan sokkalja a hír, hogy eddig úgy néz ki, Stallone nem lesz benne a lezáró részben.

Igen, Sly imádja a sorozatot, pont ezért ment fel nála a pumpa. Állítólag a rendező személyével és a forgatókönyvvel is problémái voltak, és szépen összebalhézott a széria előző három részét is finanszírozó Nu Image / Millennium Films vezérével, Avi Lerner producerrel. 

A komoly összekülönbözést az is mutatja, hogy Stallone a karrierje egyik legnagyobb gázsijára, 20 millió dollárra mondott nemet.

Sly még karácsony előtt is reklámozta, hogy mennyire oda akarják tenni a negyedik részt, és ki akarják javítani vele a gyengébben sikerült harmadikat. Azonban jelenleg tényleg sem executive producerként, sem színészként nem tagja a stábnak.

Avi Lerner a Deadline-nak úgy nyilatkozott, hogy véleménye szerint ezzel nem halott a projekt. Hát pedig nagy esély van rá, mert igen, a többi nagy név mind rettentően jóba van Stallonéval, és többen visszamondhatják a szereplést, ha ő nem lesz benne. Úgyhogy a dolog még nem lefutott, kiderül mi lesz belőle. 
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás