promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Közeledik a Gorillaz új albuma
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Gorillazt még 1998-ban találta ki a Blur frontembere, Damon Albarn és Jamie Hewlett képregényrajzoló. Mint tudjuk, a csapat összetétele mindig változik, csak Albarn személye állandó, aki a zenék szellemi atyja is egyben. A négy állandó fiktív zenész ugyebár: 2D, Noodle, Russel, és Murdoc.

A csapat legelső lemeze, a ”Gorillaz” világszerte több mint 7 millió példányban kelt el. Ezen volt megtalálható a toplistás Clint Eastwood és a 19-2000. Természetesen ez is szepel az "1001 lemez, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz" című könyvben, nem jogtalanul. A következő stúdióalbumuk 2005-ben jelent meg ”Demon Days” néven, amit szintén imádott a közönség. Ilyen tökéletes dalok tűntek fel itt is, mint a: Dirty Harry, DARE vagy a Feel Good Inc. Utána a ”Plastic Beach” és a ”The Fall” nem tudott akkora sikereket hozni, de nem is voltak annyira közönségbarátok. A Gorillaz új stílusokat próbálgatott, és most is azaz érzése az embernek, hogy inkább örömzenélni szeretnének, mint megfelelni.

A Humanz 14 számos lesz, és a deluxe verzió további 5 dallal várja a rajongókat. Az albumon olyanok vendégzenélnek majd, mint: Jehnny Beth, Danny Brown, De La Soul, D.R.A.M. és Kelela.

A négy dalból még nehéz messzire nyúló következtetéseket levonni, de lehet ismét egy igazi underground album fog várni ránk, ami egyáltalán nem baj. A Gorillaz beütemezte a közönségét, és tudja mit akar nekik tálalni. A mi kedvencünk egyértelműen az Andromeda és a Saturnz Barz, utóbbi a zenei műfaján belül is egy félelmetes és fenomenális utazás. De tessék mindet letesztelni, főleg ha Gorillaz rajongók vagyunk! (Torony) 

Andromeda


Ascension


We Got the Power


Saturnz Barz

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás