promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy kis Jamiroquai nosztalgia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Jay Kay által vezetett Jamiroquai legfőbb védjegye, hogy az acid-jazzt keveri a funkyval, és természetesen modernebb elektronikus elemekkel is. A csapat utoljára a 2010-ben kiadott ”Rock Dust Light Star” című hetedik stúdióalbumával hallatott magáról, most pénteken pedig már mindenki számára elérhető lesz az Automaton, amit már epekedve vártak a rajongók. Az albumon 12 szám lesz, plusz a Japánoknál egy bonus track verzió, de nem kell parázni, ezt is meg fogja tudni hallgatni mindenki.

A Jamiroquai 2017-es fellépéssorozata május 25-én indul Tokióban és mivel sajnos Magyarországot elkerülik, hozzánk legközelebb a csehországi Ostravában fognak zenélni, július 22-én.

A kezdeti 1992-es robbanás után Kay nyolc albumra szóló szerződést írt alá a Sony BMG Music Entertainmentel. Ez ugyebár most érik be teljesen, szóval nem semmi életmű van a Jamiroquai név mögött. Ennek emlékére mutatjuk a top 5 legjobb kislemezt, ahol a dal cím lehet nem is fog mondani semmit, de ha beindul a zene, akkor rögtön be fog ugrani miről is volt szó anno. Az én szubjektív listám kicsit más, pont ezért csak azokat bátorkodtam betenni, amik a legjobb helyezéseket érték el. (Torony)

Virtual Insanity


Deeper Underground


Cosmic Girl


Canned Heat


Little L 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás